Pensioen opbouwen bij IFF Pensioenfonds

Welkom bij IFF pensioenfonds

U bouwt verplicht pensioen bij ons op. Dit doet u via uw werkgever IFF. Elke werkgever heeft zijn eigen regeling. In dit Pensioen 1-2-3 leest u wat u wel en niet krijgt in onze pensioenregeling. Dat is belangrijk om te weten, bijvoorbeeld als u van baan verandert. Het Pensioen 1-2-3 bevat geen persoonlijke informatie over uw pensioen. Die vindt u wel op uw Uniform Pensioenoverzicht en op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Hoe wij omgaan met maatschappelijk verantwoord beleggen, leest u in ons beleggingsbeleid. 

Wat vindt u in laag 1, 2 en 3?

Het Pensioen 1-2-3 bestaat uit 3 lagen. In de eerste laag leest u in het kort de belangrijkste informatie over uw pensioenregeling. Als u op een icoon klikt, komt u in laag 2. Daar vindt u meer informatie over alle onderwerpen in laag 1. Tot slot kunt u per laag doorklikken naar laag 3, bestaande uit juridische en beleidsmatige informatie van ons pensioenfonds. U kunt laag 1, 2 en 3 ook opvragen bij onze afdeling Pensioenservice via iffpensioenfonds@blueskygroup.nl.

Er komt een nieuwe pensioenregeling

Er zijn nieuwe regels voor pensioen. Ook de regeling van IFF Pensioenfonds gaat op een aantal punten veranderen. Uiterlijk 1 januari 2028 moeten alle pensioenregelingen voldoen aan de nieuwe regels. Tot die tijd verandert er voor u weinig en bouwt u pensioen op volgens de huidige regeling. 
Wilt u meer weten? Lees dan meer over de nieuwe regeling

Wat krijgt u in onze pensioenregeling?

Wat krijgt u in onze pensioenregeling niet?

Hoe bouwt u pensioen op?

Welke keuzes hebt u zelf?

Hoe zeker is uw pensioen?

Welke kosten maken wij?

Wanneer moet u in actie komen?