Nieuwsbericht

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021

7 juli 2021

Deze week ontvangt u uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021. Op uw UPO staat hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en welk IFF-pensioen u later kunt verwachten. Hebt u na het bekijken van uw UPO vragen? Neem dan contact met ons op.

Uw UPO 2021 vindt u samen met al uw pensioenpost in Mijn documenten in MijnIFFPensioenU ontvangt uw UPO dit jaar voor de laatste keer in de brievenbus. Per 1 juli communiceert uw pensioenfonds namelijk zoveel mogelijk digitaal. 

UPO bekeken? Aan de slag met uw pensioen!

  • Log in op MijnIFFPensioen en leg uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen. U ontvangt dan een e-mailnotificatie als uw UPO of ander pensioenpost voor u klaarstaat in Mijn documenten.
  • Uw UPO 2021 weergeeft uw pensioensituatie per 1 januari 2021. Bekijk hier welke veranderingen in uw leven invloed kunnen hebben op de hoogte van uw pensioen. 
  • Neem contact met ons op bij vragen over uw UPO of over uw IFF-pensioen. Dat kan via telefoonnummer (020) 426 63 60.

Geef uw e-mailadres aan ons door!

Leg uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen om in het vervolg een e-mailnotificatie te ontvangen als uw UPO klaarstaat in Mijn documenten.

Veelgestelde vragen

  • Wij hebben de gegevens gebruikt die op 1 januari 2021 bij ons bekend waren. Bent u bijvoorbeeld getrouwd na 1 januari 2021, dan staat uw nieuwe partner nog niet op het UPO vermeld. Is er iets gewijzigd in uw persoonlijke gegevens vóór 2021 en ziet u dat niet op het UPO?  Neem dan contact met ons op.

  • Dit is niet apart vermeld op het UPO. Het extra pensioen uit waardeoverdracht is verwerkt in het opgebouwde pensioen. 

  • De toelichtingen van afgelopen jaren vindt u op de website bij documenten. Sinds 2020 is er geen aparte UPO toelichting meer. Hebt u vragen dan kunt u de informatie op de website lezen of u kunt contact opnemen met onze afdeling pensioenservice.