Nieuwsbericht

Uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021

7 juli 2021

Deze week ontvangt u uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2021. Op uw UPO staat hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en welk IFF-pensioen u later kunt verwachten. Hebt u na het bekijken van uw UPO vragen? Neem dan contact met ons op.

Uw UPO 2021 vindt u samen met al uw pensioenpost in Mijn documenten in MijnIFFPensioenU ontvangt uw UPO dit jaar voor de laatste keer in de brievenbus. Per 1 juli communiceert uw pensioenfonds namelijk zoveel mogelijk digitaal. 

UPO bekeken? Aan de slag met uw pensioen!

  • Log in op MijnIFFPensioen en leg uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen. U ontvangt dan een e-mailnotificatie als uw UPO of ander pensioenpost voor u klaarstaat in Mijn documenten.
  • Uw UPO 2021 weergeeft uw pensioensituatie per 1 januari 2021. Bekijk hier welke veranderingen in uw leven invloed kunnen hebben op de hoogte van uw pensioen. 
  • Neem contact met ons op bij vragen over uw UPO of over uw IFF-pensioen. Dat kan via telefoonnummer (020) 426 63 60.

Geef uw e-mailadres aan ons door!

Leg uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen om in het vervolg een e-mailnotificatie te ontvangen als uw UPO klaarstaat in Mijn documenten.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de gegevens gebruikt die op 1 januari 2023 bij ons bekend waren. Bent u bijvoorbeeld getrouwd na 1 januari 2023, dan staat uw nieuwe partner nog niet op het UPO vermeld. Is er iets gewijzigd in uw persoonlijke gegevens vóór 2023 en ziet u dat niet op het UPO?  Neem dan contact met ons op.

Dit is niet apart vermeld op het UPO. Het extra pensioen uit waardeoverdracht is verwerkt in het opgebouwde pensioen. 

De toelichtingen van afgelopen jaren vindt u op de website bij documenten. Sinds 2020 is er geen aparte UPO toelichting meer. Hebt u vragen dan kunt u de informatie op de website lezen of u kunt contact opnemen met onze afdeling pensioenservice.

Wijzigingen doorgeven