Nieuws

29 september 2022

Nieuwsbericht

Uniform Pensioenoverzicht (UPO) gepensioneerden 2022 in MijnIFFPensioen

Bent u gepensioneerd? Dan staat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO) 2022 in Mijn documenten in MijnIFFPensioen. Hebt u vragen over het UPO? Kom in contact met ons!

29 september 2022

Nieuwsbericht

Webinar Pensioencafé voor gepensioneerden 13 oktober 2022

Het Pensioencafé is een jaarlijkse themabijeenkomst van uw pensioenfonds waarin wij u informeren over specifieke pensioenonderwerpen. De bijeenkomst is ook dit jaar digitaal (via MS Teams) en gericht op gepensioneerde deelnemers van het pensioenfonds. Na aanmelden voor het webinar ontvangt u van ons een link voor deelname.

28 september 2022

Nieuwsbericht

Verhoging pensioenen 2023: wat kan er wel en wat kan er niet?

Het bestuur van uw pensioenfonds probeert elk jaar uw pensioen te verhogen met de stijging van de prijzen. Op die manier behoudt uw pensioen zoveel mogelijk zijn waarde. Goed nieuws! Onze beleidsdekkingsgraad per eind september is naar alle waarschijnlijkheid goed genoeg om de pensioenen per 1 januari 2022 gedeeltelijk te verhogen.

26 september 2022

Nieuwsbericht

Digitaal ‘Bewijs van in leven zijn’ voor gepensioneerden in het buitenland

Woont u in het buitenland en ontvangt u pensioen van ons? Vanaf dit jaar kunt u uw ‘Bewijs van in leven zijn’ via een app opsturen.

23 september 2022

Nieuwsbericht

Beleidsdekkingsgraad eind augustus 124,1%

Per eind augustus 2022 bedraagt de beleidsdekkingsgraad 124,1%. De dekkingsgraad is de verhouding tussen het vermogen en de verplichtingen van het pensioenfonds.

26 augustus 2022

Nieuwsbericht

Pensioen Update augustus 2022 op de mat

Er ligt weer een gloednieuwe IFF Pensioen Update op de mat! Bekijk hier alle berichten uit deze editie of download de pdf-versie van de nieuwsbrief.

25 augustus 2022

Nieuwsbericht

De nieuwe pensioenregels uitgelegd op Onsnieuwepensioen.nl

Wilt u meer weten over de nieuwe pensioenregels? Op 25 augustus heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de website onsnieuwepensioen.nl gelanceerd.

22 augustus 2022

Interview

Verantwoord beleggen: betere wereld, beter rendement

Maatschappelijk verantwoord beleggen: hoe gaat het pensioenfonds ermee om? Daan van der Mee, Regional Finance Manager Europe wil er meer over weten. Jan Ambergen, lid van het bestuur van het pensioenfonds, geeft antwoord.

18 augustus 2022

Nieuwsbericht

Beleidsdekkingsgraad eind juli 122,8%

Per eind juli 2022 bedraagt de beleidsdekkingsgraad 122,8%. De dekkingsgraad is de verhouding tussen het vermogen en de verplichtingen van het pensioenfonds.

5 augustus 2022

Nieuwsbericht

Extra verhoging van de pensioenen: hoe zit dat bij ons?

In de media hoort u berichten van andere pensioenfondsen die hebben aangekondigd de pensioenen extra te verhogen. We kunnen ons voorstellen dat u zich afvraagt of ook uw pensioenfonds een extra verhoging gaat doorvoeren.