Nieuwsbericht

Pensioen Update februari 2023

31 januari 2023

Er ligt binnen enkele dagen weer een nieuwe IFF Pensioen Update op de mat! Bekijk hier alle berichten uit deze editie of download de pdf-versie van de nieuwsbrief.

Pensioen Update februari 2023

Bekijk de Pensioen Update van februari 2023 in .pdf  of bekijk in het overzicht hieronder de berichten waarnaar verwezen wordt in deze editie.

Pensioen Update februari 2023 (.pdf)

Uitgelicht in deze editie:

IFF Pensioenfonds bestaat 80 jaar

We staan graag stil bij deze mooie mijlpaal. Ben je benieuwd wat het eigenlijk betekent om samen pensioen op te bouwen voor deelnemers in verschillende fasen van hun leven?
Lees het in het interview '80 jaar IFF Pensioenfonds'.

Pensioenfonds financieel gezond

De beleidsdekkingsgraad van IFF Pensioenfonds was 128,7% per eind december. In 2022 liet de dekkingsgraad een stijgende lijn zien. Dit is met name te danken aan de stijgende rente. Wilt u meer leren over hoe de financiële positie tot stand komt? Lees hier de toelichting op de financiële positie.

foto pensioenregeling

We gaan naar een nieuwe pensioenregeling!

Als de Eerste Kamer instemt met de Wet Toekomst Pensioenen gaat de wet in op 1 juli 2023. Wat betekenen deze regels eigenlijk en wat gaat er voor u veranderen? De feiten die nu bekend zijn hebben we voor u op een rijtje gezet. Wilt u nog meer weten over de nieuwe pensioenregeling? Bezoek dan deze website.