Nieuwsbericht

Maand van de liefde: check uw partnerpensioen!

12 februari 2021

Check uw partnerpensioen!

Het is de maand van de liefde. Een goed moment om eens stil te staan bij wat er via uw pensioenfonds is geregeld voor uw partner. Daar leest u alles over in het  Pensioen 1-2-3. Snel uw partnerpensioen checken? Houd deze checklist bij de hand:

  • Controleer uw partnergegevens in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen.
  • Een huwelijk- en een geregistreerd partnerschap krijgen wij automatisch door van de gemeente. Bent u nog in dienst van IFF en hebt u een samenlevingscontract? Meld dit dan bij HR IFF. Een partner aanmelden na pensioeningang is niet mogelijk.
  • Hebt u vragen over partnerpensioen? Bel ons via (020) 426 63 60.

Maak kans op een Albelli fotoboek

Vertel uw liefdesverhaal in beeld en leg uw meest bijzondere en mooiste momenten met uw partner of een andere dierbare vast in een fotoboek. Op 28 februari verloten wij een Albelli fotoboek onder deelnemers en gepensioneerden die een e-mailadres hebben vastgelegd. Wilt u ook kans maken? Leg uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen. De winnaars ontvangen per e-mail bericht van ons.

Ik doe mee!

Leg uw e-mailadres vast

Digitaal en online met elkaar communiceren gaat snel en het is kostenbesparend en milieuvriendelijk. Als u toch ingelogd bent om uw partnerpensioen te checken, leg dan ook meteen uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFPensioen. U maakt dan ook nog eens kans op een Albelli fotoboek. 

Mijn e-mailadres vastleggen