Kunnen wij iets voor u doen?

Tel: 020 426 63 60 
E-mail: iffpensioenfonds@blueskygroup.nl
Wilt u in uw e-mail uw personeelsnummer en/of polisnummer vermelden?

Deel alstublieft geen gevoelige, persoonlijke informatie onbeveiligd via e-mail met ons. Gebruik in plaats daarvan de beveiligde omgeving van MijnIFFPensioen. Let er ook op dat u niet méér informatie verstrekt dan waar wij om vragen. Samen zorgen we er zo voor dat uw persoonlijke gegevens veilig blijven.

Postadres
Postbus 123, 1180 AC Amstelveen

Bezoekadres

Prof. E.M. Meijerslaan 1, 1183 AV Amstelveen

Veelgestelde vragen

  • U kunt uw vraag aan het bestuur stellen via iffpensioenfonds@blueskygroup.nl.

  • Regel uw waardeoverdracht volledig online via www.mijnwaardeoverdracht.nl of vraag het aan bij de pensioenuitvoerder waar u het pensioen naar wilt overdragen.

  • U maakt de keuze voor hoog/laag of laag/hoog tenminste twee maanden vóór uw pensioendatum. U ontvangt een half jaar voordat u met pensioen gaat, een brief en een aantal formulieren van het pensioenfonds en daarop kunt u aangeven of en op welke manier u uw pensioen wilt variëren.

  • Wijzigingen in uw persoonlijke omstandigheden kunnen van invloed zijn op uw pensioenuitkering. Deze kunt u schriftelijk en ondertekend aan ons doorgeven. Alleen als u binnen Nederland verhuist hoeft u uw adreswijziging niet door te geven. Wij ontvangen deze informatie automatisch van de Basisregistratie Personen (BRP).

Wijzigingen doorgeven?

Wijzigingen hoeft u niet door te geven als u in Nederland woont. Adreswijzigingen en een huwelijk, overlijden of scheiding ontvangen wij automatisch via de gemeente. Dit hoeft u dus niet aan ons door te geven.

Een ander e-mailadres kunt u doorgeven in Mijn gegevens.

Verhuist u in het buitenland of wilt u uw post op een ander adres ontvangen? Dit kunt u doorgeven in Mijn gegevens.

Hebt u een klacht?

Wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Het kan zijn dat u niet tevreden bent. Bel met ons via 020 426 6360  van 8.30 - 17.00 uur ma-vr.

Komen we er samen niet uit, dan kunt u bij ons een klacht indienen per e-mail. Stuur uw e-mail naar iffpensioenfonds@blueskygroup.nl met:

  • Uw klacht: waar bent u ontevreden over?
  • Uw polisnummer.
  • Uw telefoonnummer, zodat we u kunnen bellen om een compleet beeld te krijgen van uw klacht.

Geef in uw e-mail duidelijk aan dat het om een klacht gaat.

Lees hier hoe wij uw klacht verder afhandelen.