Voor onze dienstverlening kunnen wij uw persoonsgegevens verwerken. Daarnaast maken wij gebruik van cookies op onze website. Raadpleeg voor meer informatie ons privacystatement.

Sluiten

Nieuwsbericht Nieuw: MijnIFFPensioen

03-12-2020

Persoonlijke pensioeninformatie

Vanaf nu kunt u op de website van het pensioenfonds inloggen om uw persoonlijke pensioeninformatie te bekijken. In MijnIFFPensioen ziet u hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en hoeveel u kunt verwachten als u met pensioen gaat. In Mijn documenten staan uw Uniforme Pensioenoverzichten. Bent u gepensioneerd? Dan staan in Mijn documenten ook uw jaaropgaaf en pensioenspecificaties. Bij Mijn gegevens ziet u uw persoonlijke gegevens, leg hier direct uw e-mailadres vast. Inloggen doet u eenvoudig met uw DigiD.

Wij vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van uw financiële situatie na pensionering of die van uw nabestaanden mocht u iets overkomen. Daarom hebt u nu uw persoonlijke pensioeninformatie en documenten altijd online beschikbaar om te bekijken, downloaden of printen.

Nieuwe website

De website is compleet vernieuwd. De pensioeninformatie hebben we eenvoudiger en overzichtelijker gemaakt. Zodat u beter kunt vinden wat voor uw situatie van belang is. Ook hebben wij er met het nieuwe design rekening mee gehouden dat u zowel op desktop, als tablet en smartphone de informatie goed kunt bekijken.

Nieuwsgierig?

Neem een kijkje op de website en log in op MijnIFFPensioen om te zien hoeveel pensioen u nu aan het opbouwen bent voor later.

Kies uw taal

Welkom op de website van Pensioenfonds IFF

Op het gebruik van deze website is de disclaimer van toepassing.

Bekijk de disclaimer (PDF)Naar de homepage