Nieuwsbericht

Februari: maand van de liefde!

1 februari 2022

De maand februari staat in het teken van de liefde! Deze maand besteden we extra aandacht aan wat er via IFF Pensioenfonds geregeld is voor uw dierbaarsten. Wist u bijvoorbeeld dat als u getrouwd bent of een geregistreerd partnerschap hebt u maandelijks betaalt voor levenslange zorg voor uw partner en eventuele kinderen? Deze maand informeren wij u hier extra over en bieden wij u tips en concrete acties die u kunt uitvoeren voor uw (partner)pensioen. Ook als u geen partner hebt is februari een goed moment om eens te bekijken wat u voor uzelf geregeld hebt voor later. De liefde is er tenslotte voor iedereen!

Log in, bekijk uw partnergegevens en leg uw e-mailadres vast in Mijn gegevens in MijnIFFpensioen als u dat nog niet gedaan hebt. Zo blijven we altijd makkelijk met u in contact. 

cta mvdl2

Hebben wij al een e-mailadres van u?

We staan graag in contact met u! Het liefst via e-mail. Dan kunnen wij u het snelst bereiken bij (belangrijk) nieuws over uw pensioen en e-mail is ook nog eens beter voor het milieu. Uw e-mailadres geeft u aan ons door via Mijn gegevens in MijnIFFPensioen. 

trouwen

Alles over partnerpensioen

Bekijk hier wat er voor uw partner en eventuele kinderen geregeld is via IFF pensioenfonds.